
Proeflicentie aanvragen
Proeflicentie aanvragen
Wat leuk dat je wilt kennismaken met onze methode. Met een proeflicentie krijg je toegang tot een voorbeeldhoofdstuk, waarin je rustig kan rondkijken. Zo verken je het materiaal en het platform en krijg je snel een eerste indruk.
Vul alle gegevens in en we sturen direct een proeflicentie naar je toe.

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Hartstikke leuk dat we je meer mogen vertellen over ons lesmateriaal. Dit kunnen we doen in de vorm van een (advies)gesprek of een volledige productdemonstratie. Telefonisch, online of op locatie, wat jij wilt.
Vul alle gegevens in en we nemen direct contact met je op om de afspraak te maken.
Differentiatie
Differentiatie
Differentiëren is binnen Logisch Rekenen erg makkelijk en kan op verschillende manieren.
Basis hoofdstukken
In de verschillende leerlijnen wordt extra aandacht besteed aan de aansluiting met het PO. Echter is dit niet voor alle leerlingen nodig. Je kan daarom aan het begin van het schooljaar een op de PPON geijkte instaptoets afnemen en op basis van de resultaten, vrijstellingen geven aan leerlingen voor die onderwerpen die ze al beheersen.
Voorkennistoetsen
De snelle route die in het programma bij alle hoofdstukken aangezet kan worden is een voorkennistoets. Hiermee wordt snel bepaald of een leerling het betreffende hoofdstuk kan overslaan. Zo wordt voorkomen dat leerlingen eindeloos aan de slag zijn met stof die ze al beheersen, terwijl ze hun energie misschien beter kunnen gebruiken voor de onderwerpen die ze lastiger vinden.
Hoeveelheid oefenstof past zich aan
In Logisch Rekenen is iedere paragraaf opgebouwd uit steps. Het stepsysteem gaat uit van oefenen tot beheersing. Dankzij het slimme algoritme worden er altijd zoveel nieuwe opgaven aangereikt als een leerling nodig heeft om tot die beheersing te komen. Zo kan de ene leerling al na vier vragen een step afronden, terwijl een andere leerling misschien 15 vragen nodig heeft.
Wisselen van leerlijn
Binnen de Logisch Rekenen licentie kan gemakkelijk gewisseld worden van leerlijn. Omhoog als er meer uitdaging gewenst is, omlaag als een langzamer tempo met meer oefening gevraagd wordt.