Uitvallers in kaart brengen

Uitvallers in kaart brengen

De instroom van nieuwe leerlingen brengt de behoefte met zich mee om het niveau en eventuele hiaten vast te stellen. Niet iedereen heeft extra lessen rekenvaardigheid nodig en niet iedereen hetzelfde pakket. Hoe bepaal je wie wat zou moeten krijgen?

Om aan de hand van één toets in de brugklas te bepalen wie waar hiaten heeft en het beste zelfstandig of beter in een RT klas aan de slag kan gaan, gaat soms te snel. Onder andere het lerende vermogen van de leerlingen kan je niet volgen en meenemen in de overweging wie aanvullende rekenlessen moet krijgen.

2 maanden volgen
Speciaal daarvoor bieden we een 2-maands licentie aan. Daarmee kan je beginnen met een toets, vervolgens monitoren hoe snel nieuwe rekenvaardigheden worden opgepikt en nog één of meerdere malen toetsen.

Voor diegenen die achterblijven kan je de licentie omzetten naar een jaarlicentie. De prijs van een 2-maands licentie is: € 5,-. Wanneer een licentie omgezet wordt naar een jaarlicentie wordt het al betaalde bedrag verrekend met de prijs van een jaarlicentie.

Pakket op maat
Is al bekend waar een leerling moeite mee heeft of welke niveau-verbetering hij moet doormaken? Dan kan je met Logisch Rekenen direct content klaarzetten die daarop aansluit. Dit kan door zelf via vrijstellingen te bepalen welke onderwerpen en hoofdstukken een leerling mag overslaan.