Onderdelen Logisch Rekenen – MBO

Onderdelen Logisch Rekenen - MBO

Didactisch bewezen en succesvol
Studyflow biedt al vele jaren rekenmethodes aan en heeft veel leerlingen/studenten succesvol leren rekenen dankzij een logische, samenhangende didactiek en een generieke leerlijn.

Functioneel toepasbaar
Begrip, ondersteund door visuele modellen, staat voorop; dus geen trucjes. Dit maakt de transfer naar functioneel toepassen van rekenvaardigheden in de dagelijkse praktijk makkelijker.

Digitaal en in print bruikbaar
Opbouw en structuur zijn helder; digitaal met uitstekende dashboarding én mogelijkheid om op papier te werken. Dus schrift naast computer.
Studyflow Logisch Rekenen - MBO

Stimulerend voor studenten
Laat vanuit authentieke contexten zien dat rekenen betekenis heeft in hun werk en privé en maakt het toegankelijk voor iedereen.

Startklaar
Direct beginnen dankzij een uitgekiende basisinstelling voor een snelle, probleemloze start. Eenvoudig aan te passen aan eigen wensen; ondersteund door een duidelijk instroomproces (onboarding) en een compacte starttraining.

Flexibel
Alle mogelijkheden voor differentiatie en thematisch werken horen bij één licentie. Docenten kunnen eenmaal aangeschaft materiaal zelf omzetten naar andere niveaus. Ze kunnen ook kiezen welke leerlijnen, voorkennistoetsen, vrijstellingen e.d. ze klaarzetten en beslissen of studenten zelf nakijken of niet.

Met Logisch Rekenen - MBO van Studyflow help jij studenten hun functionele gecijferdheid te ontwikkelen. Hoe? Met een degelijke, generieke leerlijn waar ze altijd veilig op kunnen terugvallen én door situaties uit hun eigen leven in het klaslokaal te brengen. Zo kunnen ze in hun beroep en in privésfeer vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag.

Leave a Reply